Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Å l' écolè !

Παλιά μου τέχνη, κόσκινο!!!

Επιτέλους σχολείο!

Αυτήν τη Δευτέρα άρχισε η εκπαίδευσή μας στα πολυβόλα.
Δυστυχώς μέχρι να πεις GMG τελείωσε κιόλας.
Ο στρατός απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο βιτρίνα είναι... αλλά άμα αναλύσω το μπάχαλο τα τσακάλια του ΓΕΣ θα μου βγάλουν κάρτα και μετά ο αγαπητός μας Συνταγματάρχης θα ξαναλέει ότι πρέπει να ντρεπόμαστε που διασύρουμε τον Ελληνικό Στρατό στα Ιντερνέτια (που περιγράφουμε την αλήθεια δηλαδή). Περιορίζομαι μόνο να πω ότι ο ένας μήνας εκπαίδευσης απαρτίστηκε από:
- μία εβδομάδα που δεν είχαμε φτάσει ακόμα στο Σχολείο,
- 2 εβδομάδες σκηνάκια και
- την τελευταία τρέχουσα εβδομάδα, κατά την οποία Δευτέρα-Τρίτη κουβαλούσαμε 4 κιβώτια (90 κιλών έκαστο), στήναμε τα όπλα να φαίνονται και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Τετάρτη ξεχαστήκαμε και δεν κουβαλήσαμε καν.
Αύριο, Πέμπτη θα εξεταστούμε και θα βαθμολογηθούμε (εδώ μπορείτε να κατουρηθείτε από τα γέλια) και την Παρασκευή θα επιστρέψουμε στις Μονάδες μας "χτισμένοι" πολυβολητές.

(Σε μία σπάνια αλγεβρική αναλαμπή: Αν ΛΥΤ= Χυμείο, τότε Πολυβολητές=ΠολυβοΛΥΤες)

Κατά τα άλλα μάθαμε τι σημαίνει φιλοξενία και καθαριότητα.
Το Στρατόπεδο Εκπαίδευσης φρόντισε με τον πιο φιλόξενο τρόπο να μας φορτώσει όλες τις καθαριότητες, να μας κράζουν όλη μέρα, να μας χρησιμοποιούν για κάθε αγγαρεία μέχρι και να μας στέλνουν υποχρεωτικά για εκκλησιασμό. Για να μην πω ότι δεν πρέπει να υπάρχει άλλο στρατόπεδο που κάνει 4 ταγματικές αναφορές την ημέρα.
Δε βαριέσαι μωρέ, τουλάχιστον μας εκπαίδευσαν με τον καλύτερο τρόπο!

Με δύο λόγια ένα είναι το σύνθημα που μουρμουρίζουμε όλο και περισσότερο:
Ρίζια και πάλι Ρίζια!!!
Εναλλακτικά: Ρίζια Ρεεεεεεεεεεε!!!!

Κι εκεί βέβαια μας περιμένει τρελλό σκοπέτο αλλά στη γωνία παραφυλάει και η άδεια του Πάσχα. Άλλο τεράστιο θέμα κι αυτό....
Ποιό γκρουπάκι θα πάρεις, πότε ξεκινάει κάθε γκρουπ, πόσες μέρες παίρνουμε, μπορούμε να κολλήσουμε επιπλέον μέρες?
Βαρέθηκα να ακούω....
Έμαθα βέβαια ότι θα φύγω στο 3ο γκρουπ (1-7 του Μάη) αλλά από τους καραβανάδες όλα να τα περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή.

Κλείνω εσπευσμένα διότι πέρασε η ώρα και πρέπει να διαβάσω για το αυριανό διαγώνισμα... ίσα-ίσα προλαβαίνω τα ΣΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι περιγραφές σου είναι γεγονός ότι είναι πάντα πολύ κατατοπιστικές.
Επειδή όμως συνεχίζεις το κακό σου συνήθειο να μην απαντάς στο κινητό σου θα αρχίζω να πιστέυω ότι σου αρέσει περισσότερο να "γράφεις" τις εμπειρίες σου στο blog από να τις "περιγράφεις" στο τηλέφωνο