Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Ποιος φοβάται τον Λασπή(νια) Σούφλ?

Μετακομίσαμε!
Θα μας βρείτε στο νέο μας, πλήρως εξοπλισμένο, αντίσκηνο (φωτ. 1) στην περιοχή του Ψηλού Στάλου. Η καινούρια μας κατοικία χτίστηκε στη λάσπη υπό άθλιες συνθήκες αλλά διαθέτει κοντινή πυρά (φωτ. 2) και παραμένει στεγανή, ευάερη, ευήλια και ακμαία όπως το ηθικό μας. Για το τελευταίο φρόντίζει ο Λοχαγός Σουφλ, υπό τις διαταγές του οποίου επιβιώνουμε, κάνοντας κάμψεις σ' αυτήν τη λασπουριά (φωτ. 3).
Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε τις ανέσεις και τη γαλήνη του καταυλισμού μας!


Greek Army
wants you!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλο ωραίες φωτογραφίες στέλνεις...Με αυτά τα σκατοσκηνάκια έχω φρίξει...σκοπιές, πεδία μάχης, έφοδοι, βολές, φίδια...άντε να τελειώνεις από εκεί μπας και κοιμηθούμε κανένα βράδυ.Και να μην ξανακούσω για κατασκήνωση για την επόμενη δεκαετία...ούτε πασαλάκι να μη δω μπροστά μου...
Πάντως το αυθημερόν ταξιδάκι στην Ορεστιάδα κρίθηκε απαραίτητο, όσο παράλογο κι αν το βρήκε ο κατασκηνωτής.Μέχρι κι ο ελεγκτής του τραίνου απόρησε πότε πρόλαβα να πάω και να γυρίσω......"έρως..."
Έπρεπε να ελεγθεί από κοντά η σωματική και ψυχολογική κατάσταση του φαντάρου. Τα χέρια του αγρότη και τα καμμένα μάγουλα ήταν λίγο σοκ, αλλά εντάξει...αντέχει ακόμα.

"Η ταξιδεύουσα" (πρώην "πλένουσα")

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αγαπητέ Κωστή και συγκάτοικε της ευάερης , ευήλιας και ντιζαϊνάτης σκηνής του μωρού μου, μετά από τα συγχαρητήρια για το πολεμικό ρεπορτάζ, έχω να σε καταγγείλω στην πλένουσα και νύν ταξιδεύουσα για ανεφοδιασμό γλειφιτζουριών....μη ξανακούσω πως κάνει δωράκια λοιπόν,,άμα θέλεις σε άλλες σκηνές....
ενημέρωση προς την ταξιδεύουσα..πως προετοιμάζω την πρώτη εκδρομούλα προς το μέτωπο..με διαμονή στο ηρωικό Ηλέκτρα!

Ελπίζω να πιούμε παρέα και κανένα ποτό.
σοφια