Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Εφαρμόστε ΚΕΡΑΥΝΟ τώρα!

Οι μέρες κύλησαν σαν το νερό της βροχής που μούλιασε όλο τον καταυλισμό μας. Τρίτη και Τετάρτη συμμετείχαμε στην επιχειρησιακή άσκηση 'ΚΕΡΑΥΝΟΣ' υπό το βλέμμα όλων των υψηλόβαθμων στελεχών, παρόντος του 'Στρατηγού'. Ο 'ΚΕΡΑΥΝΟΣ' εφαρμόστηκε με επιτυχία και μας απονεμήθηκε το λεκτικό παράσημο του 'Μάγκα' που καταφέραμε να ολοκληρώσουμε μια συντονισμένη επίθεση με ερπυστριοφόρα, τεθωρακισμένα και πραγματικά πυρά πολυβόλων (MG-3, 50άρι, ZOO), RPG, όλμων κλπ. Η αλήθεια είναι πως όσο αντι-army κι αν είμαι, έζησα μία σπάνια εμπειρία, ειδικά κατά τη βραδυνή εκτέλεση.
Την Πέμπτη ήταν γραφτό να κάνουμε τις πρώτες μας βολές με 50άρι και MG-3. Δε συγκινήθηκα ιδιαίτερα... χώρια που έπαθε και εμπλοκή το 50άρι μου.
Σε γενικές γραμμές η δεύτερη εβδομάδα στα σκηνάκια ήταν μάλλον καλύτερη και με αρκετά διαστήματα χαλάρωσης είτε στις σκηνές είτε στα παπάκια (φωτ.) διαψεύδοντας τους φόβους μου.

Κατά τα άλλα, σήμερα κλείνουν 2 μήνες θητείας! Θα το γιορτάσω με ένα ζεστό μπάνιο και χαλάρωση στα SPA Πλάτης!

Μέσα από το Στάγερ που βρωμάει 'επιστροφή' βλέπω και πάλι τον πολιτισμό αλλά τα μάτια μου κλείνουν. Θα παραδοθώ σε ένα σύντομο ύπνο μήπως ονειρευτώ πιο 'νόστιμες' μέρες!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KOSTI! KOSTI! KALI EPISTROFI
ston "eiriniko" politismo ki elpizoume na eisai pio eykola erreichbar... 214 ... kai se ligo tha mathume kai to ... fylo tou embryou!! Kai to kalytero: erxontai kai ta gleifitzouria! Ciao baby!