Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Κόκκινος Συναγερμός

Παρασκευή βράδυ... επιστροφή από μια αξεχαστη έξοδο για να δοκιμάσουμε τη φουρνιστή πίτσα της Ροδόπολης... και με το που μπαίνουμε μας μαζεύουν για Ταγματική Αναφορά... Τι πάθανε μωρέ βραδιάτικα?

Με την πίτσα 4 τυριών να κολυμπάει ακόμη στο στομάχι μαζευτήκαμε να ακούσουμε ότι και καλά η περίπολος είχε δει ένα ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στο φράχτη!

Η απάντηση μας στον "οχτρό" ήταν άμεση... Με πάθος και εθνικιστικό παροξυσμό κληθήκαμε να ξυπνήσουμε όλη τη Ροδόπολη βροντοτραγουδώντας "Μακεδονία ξακουστή..." Και επειδή ο ΒΑΥΔΜ είχε μεγάλα κέφια έβαλε τους δύο λόχους να τραγουδάνε σε δύο χρόνους δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη νυχτερινή χασμωδία. Ο μαέστρος ολοκλήρωσε το αριστουργηματικό του έργο με εντολή για αποχώρηση προς τους λόχους με τροχάδην... το αποτέλεσμα ήταν 200 μαλάκες να τρέχουν -άλλοι με πολιτικά (λόγω εξόδου) και άλλοι με παραλλαγές, άλλοι μεθυσμένοι και άλλοι παραταϊσμένοι- άπαντες αλαφιασμένοι μέσα στο στρατόπεδο. Καναδυο τελικά ξέρασαν φτάνοντας στο προάυλιο του Λόχου και ο εχθρός τράπηκε σε φυγή.

Αθάνατη Ελληνική Λεβεντιά!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουμπάρε μου,
εδώ η πλένουσα β'. Εγώ πλένω κάλτσες Νοτίου Ελλάδος.... Ελπίζω να το πήρες ψύχραιμα το πράγμα και να μην έχασες το χιούμορ σου με την μετάθεση που μάθαμε... Αυτός που σκέφτηκε τη φράση "πινέζα" του χάρτη είχε πραγματικά φοβερή φαντασία.Θα το προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση, η πλένουσα α' πρέπει να στα είπε, ελπίζω κάτι να βγει.
Έχω εμπιστοσύνη στην ψυχραιμία και το χιούμορ σου, κυρίως όμως στην προσαρμοστικότητά σου, όλα θα ναι καλά, θα μιλάμε από τηλ για νεώτερα, που εύχομαι να υπάρξουν.
Φιλάκια πολλά, απ' ότι έμαθα μάλλον θα είστε έξω ΠΣΚ
Πλένουσα - β'

Ανώνυμος είπε...

Η πλένουσα α' καλεί την πλένουσα β'!!
Βράσε Ρύζι(α)
Έχω ανοίξει όλους τους χάρτες της Θράκης και έχω ήδη ενημερωθεί για τα καθημερινά δρομολόγια: Θεσ/νίκη-Καστανιές (γιατί από τα μαγευτικά Ρίζια δεν περνάει τρένο) μόλις 8 ώρες δρόμος...ένα τσιγάρο δρόμος...μέχρι να μπεις κατέβηκες!!!
Είναι και δίπλα στην Αδριανούπολη!!!
Καλά σε 7 μήνες θα μιλαμε άπταιστα βουλγάρικα και τούρκικα!!!
Κι ενώ μπαίνει η άνοιξη εμείς ψάχνουμε να αγοράσουμε γάντια και σκούφο, γιατί εκεί πάνω θα το δαγκώσουν...
Τέλος, θα ήθελα να μετονομαστώ σε: "Περιπλανώμενη με την κάλτσα"