Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΣΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ

Ακριβώς στη μέση της θητείας...
και πιάνουμε την καλοκαιρινή κατηφόρα με το γκάζι στο πάτωμα!

Σήμερα έβρεχε εξόδους και έγινα μούσκεμα... βάσει έγκυρων στατιστικών η επόμενη έξοδος θα είναι μετά από 30-40 ημέρες...

Μοναδική μας ελπίδα η μείωση των υπηρεσιών που μας υποσχέθηκαν μετά την τοποθέτηση καμερών για την ασφάλεια -δήθεν- του στρατοπέδου. Δυστυχώς πιστεύω ότι μας πουλάνε φούμαρα... και οι κάμερες θα λειτουργούν και οι σκοπιές θα παραμείνουν γιατί τα "μεγάλα αφεντικά" είναι απλά ανίκανα και αρτηριοσκληρωτικά μυαλά που γουστάρουν (μην πω τίποτα άλλο) να βλέπουν φανταράκους να λειώνουν από τη μεσημεριανή ζέστη, να δίνουν μάχη με τα απογευματινά κουνούπια και να παραπατάνε από τη μεταμεσονύχτια νύστα... όλα εκείνα δηλαδή που αυτοί οι γηραιοί ετοιμοαπόστρατοι ευέλπιδες δεν έκαναν ποτέ. Γι' αυτό αντί να δείχνουν κατανόηση κάθονται μπρόστα στις οθόνες και ηδονίζονται παρακολουθώντας τα ταπεινά χακί πιόνια να υποφέρουν "άσκοπα" και μοιράζουν καμπάνες διά του ασυρμάτου οι θερμοκέφαλοι Ράμπο: "Εδώ Cobra, με λαμβάνεις... 5 ημέρες φυλακή γιατί συζητάτε μεταξύ σας!"
Και δίχως ίχνος ντροπής δηλώνουν στην Αναφορά Λόχου ενώπιον όλων, οι Αισχίνηδες των χαρακωμάτων, ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί παρακολουθούμαστε!
Όξω πούστη απ' την παράγκα!


Προς το παρόν παλεύω για την έγκριση της θερινής άδειας μου...
και προσεύχομαι να βρέξει μεταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: