Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

3 ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ!

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Πέρασαν 3 μήνες από το ξεκίνημα του μεγάλου ΕΒΡΟ-TRIP....
(δες εδώ μια προφητεία)

Αν εξαιρέσω την αγωνία μου και την απογοήτευση των τελευταίων ημερών μπροστά στο ενδεχόμενο να με θεωρήσουν αμετάθετο 9μηνίτη, γεγονός που πληροφορήθηκα προσφάτως, οι μέρες περνούν κατά τα λοιπά γρήγορα και κουραστικά.
Χτες υπήρξε μια ξαφνική εξέλιξη στο γραφείο που με ανάγκασε να στερηθώ έξοδο και ξεκούραση, να συνταξιδέψω με υψηλόβαθμο στέλεχος και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σαν Call-Boy ακούγεται αλλά δεν είναι... αφού δεν πληρώνεσαι!
Ελπίζω μόνο σε καμιά bonus-άδεια.
Επειδή δεν μπορώ να αναφέρω κάτι άλλο σχετικό, θα πω μόνο για τους γνωρίζοντες ότι ο Σουφλ πλήρωσε για τις κάμψεις που μας έδινε στη λάσπη...

Υ.Γ.: Ζουζού μη μεγαλώσεις πολύ και δε χωράς στην κολυμβήθρα!
Πρόσεξε κανείς ότι η πρώτη λέξη που πληκτρολόγησε η Ζουζού ήταν "treu"=πιστός-ή στα γερμανικά...
quel bilingualisme???

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kostiiiii ! Σ έχουμε επιθυμήσει πολύ! Εμείς δεν σ έχουμε δει καθόλου ένστολο... και sowieso η ΖουΖου ούτε που θα σ αναγνωρίζει ... αυτό σύντoμα θα αποκατασταθεί, αφού είναι τόσο "menschen- und tierenfreudig" und so pflegeleicht!!
Λυπόμαστε που θα μας φύγει σήμερα η "εξαρτημένη ταξιδεύουσα" (σε λιγο δεν θα μπορεί να ζει χωρίς ...τρένα!!) Όσο για τη ΒεΒα - keine Sorge- θα χωράει σε κολυμπήθρα αλλά δεν ξέρω αν θα δαμάζεται ως τότε...
Erinnere dich:"σκοπιές" υπάρχουν πάντα και παντού....