Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ

Πέρασε μια γιορτή μου πολύ διαφορετική και αδιάφορη. Δεν με πειράζει διότι η μέρα αυτή χανόταν πάντα στη σκιά άλλων υποχρεώσεων. Ένιωσα πολύ τυχερός που τόσοι άνθρωποι με σκέφτηκαν και τόσο άτυχος που με τους περισσότερους δεν μιλήσαμε καθώς μέχρι το μεσημέρι οδηγούσα την ομάδα μου στα χαρακώματα ενός εικονικού πολέμου. Ένα μεγάλο online ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον!

Κατά τα λοιπά, η εκπαίδευση καλά κρατεί: Μας τεντώνουν και μας λειώνουν, το κορμάκι μας ισιώνουν!

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι εγκαταστάσεις, το σήμα του υποψ. Βαθμοφόρου στο γιακά, οι ατέλειωτες καυτές πορείες, το πεδίο βολής όπου πρώτευσα στο εκ του γονυπετώς βάλλειν από τα 100 μ.
Προσεχώς:
Πυρ και Κίνηση

Υ.Γ.: Χρόνια πολλά στον παντρεμένο μελλόνυμφο Hawker!


.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

File mou Kwsti,

eimoun tharrw enas apo autous tous ligous pou den katafera na se petyxw para tis prospatheies mou sto kinito sou. Ilpiza blepeis pws mporei na eixes adeia logw onomastikis...
Estw kai kathysterimena kai mesw enos blog oti epithymeis kai kalos politis! (epitrepetai na to euxesai auto 170 meres prin?)

Nasai kala
Doc

Ανώνυμος είπε...

Μένουν 166 μέρες...και σίγουρα είμαστε επείγον περιστατικό!!!!
Σε αναμονή του δεκανέα και με την οδηγική εμπειρία να αυξάνεται...τα 450+450 είναι πλέον ρουτίνα...και να σκεφτείς ότι δεν πήγαινα αυθημερόν ούτε στη Χαλκιδική...'Αντε να χορέψουμε λίγο στις 31 μπας κι ανέβει λίγο η διάθεση. Ευτυχώς που παντρεύεται ο κόσμος...