Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

ΦΤΟΥ! ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο απόδρασης για όλο το Λόχο... οι άλλοτε σπάνιες έξοδοι μοιράστηκαν αφειδώς και η Αλεξανδρούπολη αποτέλεσε την ποθητή βαλβίδα διαφυγής για τους περισσότερους.

Με τον βερμουδάτο "Τάχμαν" ξεκινήσαμε αυτό το σαββατιάτικο ταξίδι παρά τη βροχή που παραμόνευε κάθε μας κίνηση. Αφού είδαμε όσα ονειρεύεται ο μέσος στρατιωτικός (όχι μόνο φαντάρος):

ακριβά αυτοκίνητα


και ωραίες γυναίκες,

ρίξαμε ΑΚΥΡΟ στις "άπιαστες" καμπύλες και καταλήξαμε αραχτοί με θέα την Κοιμωμένη της Σαμοθράκης.


Στο μεταξύ, είναι εντυπωσιακή η αλλαγή διάθεσης όλων! Η απεμπλοκή σε συνδυασμό με την επερχόμενη απόλυση της σειράς "300" έχει ζωντανέψει το Λόχο που προβάρει αμήχανα το ξεχασμένο του χαμόγελο. Δε λείπει βέβαια και η όρεξη για λεκτικές (προς το παρόν) κόντρες τώρα που ακρίβηναν οι υπηρεσίες και άρχισε το "καβάντζωμα".

Ο καιρός περνάει, οι "300" μετράνε μονοψήφια, οι "301" αγκομαχούν για το διψήφιο, οι "302" αγγίζουν τη μετάθεση και εγώ ξεκρέμαστος περιμένω να λειτουργήσει ένα ξεχαρβαλωμένο βύσμα για να διακτινιστώ πίσω από την πρώτη γραμμή της μοναξιάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

File mou Flammagan,

to sxolio tou i tis ninac sto proigoumeno sou post eixe ena mikro eikonidio. sou leei kati?
(einai cinephile erwtisi gia na se boithisw kai ligo)
se rwtaw giati tha paiksei rolo se mia milia mou to noembri sto berolino, sto synedrio tis germanikis pyxiatrikis etairias...
ftanoun ta dika mou omws...
diabazw asynepws alla plirws to blog sou, xamogelw kai kammia fora stenaxwriemai me auta pou grafeis, alla briskw poli omorfo pou moirazesai tis kalliergimenes skepseis sou me mas tous apeksw...
blepw episis pws o stratos den amblyne tin orasi sou...:)
osanafora tin taksideousa as min to riksei akoma sta lexotanil, krima einai se tetoia mikri ilikia na ksekiname tis eksartiseis, an kai tha diamartyrithw proswpika sto kybernwn komma an den tis bgalei toulaxiston xrysi karta o ose kai oi loipoi foreis twn meswn mazikis metaforas...i mipws i taksideousa egine kai odigos?
tha tolmisw na kanw kai mia erwtisi, pote tha brethoume ksana?
Se pethymisa re palioflamagan...
nasai kala
Roberson

Ανώνυμος είπε...

Ψυχίατρε βοήθεια...τα νεύρα μου έχουν γίνει πλεξουδάκια!!! Έχει εξελιχθεί σε μεγάλο γκρινιάρη ο φίλος σου και θα τον ξυλοφορτώσω πολύ σύντομα όπως το πάει. Οι καλλιεργημένες σκέψεις είναι για το blog και για μένα περισσεύει ο εκνευρισμός και η γκρίνια για τη γκαντεμιά του. Δεν του γράφεις κανένα ηρεμιστικό γιατί δε θα μου τη γλυτώσει...μόνο που δεν ξέρω τι ζημιά να του προκαλέσω για μια βαρβάτη αναρρωτική...