Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

5 κ.σ....

Πέρασε ένα ξεχωριστό κ.σ.!

Το πρωινό υπόλοιπο ενός διαλυμένου ΤΑΕ ξεκίνησε κρυφακούγοντας την αναφορά Λόχου, όπου μοιράστηκαν 105 αποχαιρετιστήριες μέρες φυλάκισης.

Το μεσημέρι ακολούθησε η στοργική ανάκλησή τους και η απολογιστική κουβέντα μεταξύ Διοίκησης και απολυόμενων.

Πριν την μεσημεριανή φρουρά οι λελεδοπαραλλαγές σκίστηκαν με μαζική μανία σε μία παραδοσιακή τελετή... θυσίασα κι εγώ 2 μπλουζάκια και μερικά κουμπιά στο Θεό της απόλυσης.

Το εξόδιο γλέντι έγινε στα ''ΚΙΟΥΠΙΑ'', συνοδεία μπατσίνων και μπουζουκιού, με άφθονη ρετσίνα να εξαφανίζεται σε "άσπρους πάτους."

Όπως κάθε μεγάλο γλέντι που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι αυτό είχε επεισοδιακή κατάληξη... Με πρωταγωνιστή τον χλωμό και ημιαναίσθητο Χαρ, που εγκαινίασε ανεπανόρθωτα το νιπτήρα του "Black Rose", μετά από 3 ώρες ολοκληρώσαμε την αποστολή "αθόρυβης" μεταφοράς του στο Λόχο με μεγάλη επιτυχία.

1 ώρα αργότερα όλος ο λελεθάλαμος ροχαλίζει σε βαθιά αλκοολούχα νάρκη περιμένοντας το τελευταίο ξημέρωμα πίσω απ' τα σύρματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ!!!ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ?