Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

First time in Paradise

Η ζωή μετά... την πύλη είναι παράδεισος. Σε ταίζουν, σε ποτίζουν, σε εμβολιάζουν, σε ντύνουν, σε κοιμίζουν, σε πληρώνουν. Δυστυχώς όμως για όλα αυτά σε διατάζουν!
Πέρα απ' την πλάκα σήμερα είμασταν παιδική χαρά. Η ώρα που μπήκαμε στο θάλαμ(ίσκ)ο μας για να ντυθούμε δεν μπορεί να περιγραφεί. Το στρατόπεδο καλό, ο διοικητής καλός, ο λοχαγός δύσκολος, το φαγητό οκ, ο κόσμος μέτριος, η στολή μεγάλη, το κρεβάτι μικρό. Σε 6 ώρες ξυπνάω. Καληνύχτα ξενύχτι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε στείλαμε να τρως σουτζουκάκια και μερέντες καλέ...να μας φυλάς σε στείλαμε, αλλά πάλι βρήκες τρόπο να είσαι μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή!!!

Ανώνυμος είπε...

Αύριο το πρώτο επισκεπτήριο. Η τσάντα με όσα ζήτησε ο φαντάρος είναι έτοιμη και κατά ένα περίεργο τρόπο δεν περιέχει ούτε κάλτσες ούτε φανέλες. Αντίθετα οι ελλείψεις του ήταν κάπως περίεργες: στυλό!!! συνδετήρες!!! διορθωτικό!! κόλλες Α4!!! Ευτυχώς ζήτησε και πετσέτα γιατί αλλιώς θα νόμιζα ότι επισκέπτομαι υπάλληλο που του τέλειωσαν τα αναλώσιμα...τι να πω....Αααα και λιγο μελάκι λαχτάρησε ο δύσμοιρος!