Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Λόχος! ...άκυρο

15.2
Τώρα τι να πω? Θα ήμουν αχάριστος αν είχα παράπονο. Έκλεισα 5 μέρες μέσα και μετρώ 0 υπηρεσίες, 0 αγγαρείες, δεν βγαίνω καν στην αναφορά, δεν έχω κάνει ούτε 1 λεπτό εκπαίδευση, βγάζω τις υπηρεσίες του Λόχου από τη ζέστη του γραφείου Επιλοχία, μέχρι που κάποιοι συφάνταροι με περνούν για 'παλιό', --(με πήρε ο ύπνος)--
συνεχίζω- 16.2
6 μέρες πια μετά... Το πρώτο Σάββατο πέρασε... με πολύ κρύο, μεγάλη χαλαρότητα και προσμονή για το επισκεπτήριο της Κυριακής.
Άσχετο: Η στρ. ατάκα της εβδομάδας: ΑΚΥΡΟ. Όταν ο λόχος δεν εκτελεί σωστά κάποιο πρόσταγμα γειώνεται από την απογοητευμένη φωνή του αξ/κου που σχεδόν βλαστημάει ένα 'άκυρο' και επαναλαμβάνει.
17.2
Επισκεπτήριο 10:00-13:00: Γεύση γλυκιά και πικρή. Στέκομαι στην πύλη, στο σύνορο του εγκλεισμού και χαιρετώ τη ζωή που φεύγει...
18.2
Σήμερα πήγαμε στην αναφορά τάγματος να ακούσουμε στους -6 βαθμούς τις παπαριές του Διοικητή που μας είπε ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη σκατά γι' αυτό να μη σιχαινόμαστε τα μαγειρεία και τις τουαλέτες -ας μη μιλήσω.
19.2.
Ο χρόνος κυλά και η θητεία χτυπάει 'άκυρο'. Η δουλειά στο γραφείο γίνεται ρουτίνα και αρχίζω να βαριέμαι. Άμα κόψει το κρύο θα πηγαίνω για ασκήσεις. Αρχίσαμε και τα χαρτιά στο θάλαμο, καμιά φάρσα στη γραμμή ψυχολ. υποστήρ. του στρατού και πέφτει τρελό γέλιο.
(Αυτό το μέηλ προσπαθώ να το στείλω εδώ και μέρες και κάθε βράδι με παίρνει ύπνος πριν το 'send'... Απίστευτο εεε? Επιτέλους τα κατάφερα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: